Selamlar .

Ermeni tasarısı sebebiyetiyle , malum devletimiz bir kaç madde olarak tepki yağdırdı . Şimdi , tabiki türkiyede bir çok fransız firmaları telaşlandı ....
Tabiki finans sektörü daha , telaşlı şimdi size sorarım , hangi banka TÜRKİYEDE ORTAKLIĞI VAR . tüyo verim , T .. BANKASI , DEİLMİ ?
ŞİMDİ GELELİM OLAYIMIZA

Bu banka geçenlerde bu ermeni yasası çıkmadan , bir çalışanına hedefleri çok fazla olan bu kişiye , baskı ile malum bana müşteri bul diyor.
Bu kişi pazarlamada çalışan biri olarak , bankanın vermiş olduğu direktif ve işi gereği pazarlama yapıyor. Esnaf esnaf, müşteri müşteri ,bankasına gelen müşterilerine , ne yapıp edip bir şeyler satmaya uğraşıyor, kredi kartı , sigorta , kresi , kmh sormayın
E tabiî ki pazarlama , teknolojisiz olurmu ?

Kredi dökümünü elle - veya müşterilerine veya mailing yaparak tanıtım yapması da isteniliyor çünki , yapmalısın yapamazsan , bu işte yoksun derler. Uyarı verir atarlar
Velasim kişide o baskıyla bankanın vermiş olduğu kredi dökümünü, mailing yaparak tanıtm yapıyor , nasıl mı ?
İşte arkadaşlarına, o arkadaşlarına, kendisine gelen maillerine , kişilere, herkese başarılıda oluyor krediler , müşteriler artıyor. Bilirsiniz, hepimizin mailine bankalardan, başka kurumsal firmalardan heryerden reklam gelir DİPNOT…BİR KİŞİ o bankanın FRANSIZ BANKASI işte t… bankasının MMM hattına şikayet ediyor ama masumiyet şeklinde BANA MAİL GELDİ BİR DAHA ATMAYIN.

Aaaaaane kadar suç ve ne kadar ayıp ….
Bankanın tepe noktası bir marifet gibi , suçççççççççççççççççççççççç
Şikayetttttttttttttttttttttt, kurumsalllllllllllllllll diyerek , banka çalışanına ÇAĞIRIYOR VE UYARI YERLEŞTİRİYOR. İnsan güler mi ağlarmı ?Diyorki !

ERMENİ YASASINI destekleyen ülkenin bankası , bak arkadaşım ben yap diyorum , sat diyorum ama sen yaptın ama ŞİKAYET GELDİ ANLAMAM ,
Bu şikayet benim için geçerli NASIL OLSA TÜRKSÜN nasıl olsa TASARI GEÇER.
Ben bu ülkede , seni ezerim . ANLAMAM UYARI veriyorum. İmzala MOBBİNG YAPAR . sonuçta İŞVEREN .
İmzalamazTÜRK EVLADI , derlerki arkadaş ben sen bilirsin NOTERLE gönderirim. İmzalamaz, HELAL OLSUN BİR TÜRKE .. DEĞİL Mİ ?
Ama geçimi ve ailesi var derler ki , imzalamadın işten atarız. Hukuki şeye zorlam bizi b BAK BİZ FRANSIZI ERMENİYİDE OYLADIK , yerler altındasınız. Para BENDE GÜÇ BENDE. Ama bizimki imzalamaz.
Şimdi şaka gibi bir olayı bir ortamda anlatıldı .ŞAŞIRDIM bu ermeni yasası olmasa anlatırmırydım hayır !...
DEVLETİMİZİN BAŞBAKANI BİLE 8 MADDE YAYINLARKEN BİZLR BU OLAYI DUYURMAK GÖREVİMİZ
VE Kİ BAŞBAKANIMIZ BİLE boyot derken , bu banka kim T .. B bankası
Lütfen bu arkadaş gibiler çoktur. Ama bahane olsada
BOyyyyyyyyy kooooooooTTTTTTTTTT LÜTFEN

Medyatör